Serveis AOC

  • e-TRAM: informació sobre els tràmits realitzats mitjançant la solució e-TRAM en qualsevol ens.
  • e-NOTUM: consulta de totes les notificacions i comunicacions disponibles de totes les administracions amb una visió transversal. La consulta del contingut i pràctica de les notificacions electròniques es realitza dins del servei e-NOTUM.
  • Via Oberta (traces): consulta de les traces (no dades personals) de les consultes realitzades per les administracions catalanes de dades o documents d’una persona. Les traces inclouen informació relatives a: organisme, servei consultat, finalitat, nº expedient i data.
  • VÀLID: consulta de les autenticacions o signatures electròniques realitzades amb els portals de tramitació dels serveis AOC i dels portals propis d’administracions catalanes

Administració General de l’Estat

  • Informació de tràmits i actuacions disponibles al Punt d’Accés General Electrònic de l’Administració General de l’Estat.

[Nota: per una incidència de l’AGE aquesta integració no està operativa darrerament i no tenim data de resolució]

quinainfo.png

Exemple d’informació disponible a MyGov en pantalla de dispositiu mòbil

 

La intenció és incrementar gradualment la informació que es mostra MyGov, afegint més serveis del Consorci AOC i la informació d’altres administracions catalanes que tenen portals de tramitació propis.